PLAN JOUW INTAKE

Personal trainer in Markenbinnen

Ben je op zoek naar een Personal trainer en woon je in de omgeving van Markenbinnen? Goed nieuws, Panthera Personal Training  heeft nog plek voor je!

Haal het maximale uit je lichaam en train om fitter te worden bij Panthera Personal Training

Tijdens onze personal training sessies staat jij centraal. Samen stellen wij persoonlijke doelen en fysieke mogelijkheden. Fit worden om een Mudmaster race te voltooien of toch die Dam tot Dam loop voorbereidingen. Al onze trainingen worden volledig afgestemd op jouw situatie.

Een Personal trainer heeft zichzelf bewezen om effectief en slimmer fit te worden. Dit doen wij op onze ruim opgezette fitnessvloer. Eenmaal op de fitnessvloer dagen onze personal trainers jou iedere trainingssessie uit om tot het uiterste te gaan.

Start met trainen stuur ons een bericht

  Via mond tot mond reclame zijn mijn 2 vriendinnen en ik terecht gekomen bij Panthera. We planden een rondleiding met Jesse. De passie voor zijn werk was duidelijk merkbaar. Wij werden er enthousiast van! Maar ik ken mijzelf. In het begin ben ik altijd enthousiast en ga ik er vol voor! En na 3 weken wordt de zin minder en stop ik met sporten. MAAR nu ik bij Panthera sport, sport ik al 10 weken met plezier en maak ik er graag tijd voor vrij. Onze personal trainer Priscilla is top! Ze geeft de trainingen op maat en daagt ons ook steeds meer uit en de resultaten worden nu zichtbaar.Resumé; Priscilla is erin geslaagd dat ik nu voor het eerst sporten leuk vindt, het volhou en dat ik voor het eerst resultaten zie en dus geloof dat sporten goed voor je is. Thnx Pris!P.s de groepslessen zijn ook een aanrader! En de sfeer bij Panthera is heel gemoedelijk.
  Roxenne O.
  Roxenne O.
  13:37 08 Aug 23
  Mieke B.
  Mieke B.
  21:07 15 May 23
  indi V.
  indi V.
  18:01 05 May 23
  Paula B.
  Paula B.
  18:35 06 Jan 23
  Een jaar geleden had ik een jurk voor een bruiloft gekocht en na de feestdagen pastte deze jurk niet meer. Ik MOEST en ZAL die jurk dragen en heb mij aangemeld bij Panthera voor een proefles. Sinds de eerste keer dat ik binnenstapte voelde ik mij welkom, kreeg ik een rondleiding en ben ik in een jaar enorm gegroeid. Naja, gegroeid in spieren dan!Daarnaast ben ik zelfverzekerder geworden en is 1 x p.w sporten voor mij me-time moment geworden. Panthera is voor mij niet meer weg te denken in mijn wekelijkse routine om ervoor te zorgen dat ik fit blijf en lekker in mijn velletje zit. Thanks guys <3
  Fabienne | Stijlfiguur Creative S.
  Fabienne | Stijlfiguur Creative S.
  15:07 21 Dec 22
  Super blij mee! Kleine groepen en er wordt rekening gehouden met wat er in jouw mogelijkheden ligt.
  Cyndi
  Cyndi
  16:40 18 Dec 22
  Ruim anderhalf jaar geleden ben ik met mijn buurvrouw samen bij Panthera naar binnen gestapt om te kijken of personal training iets voor mij (ons) zou zijn. Ik sportte toen bij de Club en deed daar mee aan groepslessen, maar vond daarin weinig uitdaging. Ik was gelijk enthousiast na een proef-PT van Giovanna, mijn buurvrouw kon het helaas niet inpassen in haar privé leven. Direct met Gio plannen gemaakt en begonnen met 2 x in de week PT en 1 á 2 groepslessen, wat na een jaar bikkelen (trainen, op mijn voeding letten en een tijdje alcohol laten staan) resulteerde in ruim 15 kilo afvallen. Nadat Gio weg ging bij Panthera ben ik met Kiki verder gegaan en ben ik in september naar 1 x in de week PT gegaan en daarnaast groepslessen om het mooie resultaat vast te houden. Vanaf januari ga ik me helemaal richten op de groepslessen, deze vind ik afwisselend en uitdagend genoeg om aan mijn behoefte te voldoen. Bijkomend voordeel is dat je - met een onbeperkt abonnement - kan kiezen welke dagenen tijden je een les volgt. Sporten bij Panthera is lekker, je verbrandt veel calorieën, gezellig (de trainers zijn allemaal leuk) en het kleinschalige, niet massale spreekt mij zeer aan. Kortom, een aanrader, loop eens binnen voor informatie, je voelt je meteen welkom en thuis!
  Lynsey J.
  Lynsey J.
  10:08 13 Dec 22
  Na 15 jaar niet bij een sportclub geweest te zijn ben ik een half jaar geleden gestart bij Panthera. Ik zag altijd op tegen de sleur en het ontbrak mij aan regelmaat en motivatie.Bij Panthera volg ik nu 2x per week de groepslessen. Deze hitt lessen zijn uitdagend en voor elk niveau. In het begin had ik er uiteraard wel moeite mee, maar dat gaat steeds beter. Door de afwissende oefeningen, goede lichtshow en met een goede beat weten de trainers mij zo te motiveren, dat ik nu geen les wil missen. Ook al kijk je soms wel weer uit naar de coolingdown 😀De trainers letten ook op dat je de oefeningen goed uitvoert en geven zonodig aanwijzingen om dit te verbeteren.Oja, waar ik het voor doe, om fitter en lichter te worden; dat gaat zeker lukken. Ik merk al duidelijk verschil.Ga zo door Panthera!
  M. H.
  M. H.
  10:47 10 Dec 22
  Panthera PT, 7 jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij de Club en al gauw bij de jongens van Panthera begonnen met PT waar je in goede handen was, Na dat Panthera op zich zelf ging ben ik met ze mee gegaan, En waar ik tot op heden met veel plezier train, Onder de bezielende leiding van Jamey.Ze zijn erg professioneel maar ook gezellig je word tot je uiterste gepushed ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of moeite hebt met een goed balans te vinden,dan kun je bij de hen terecht, en je voelt je bij hun helemaal thuis.De trainings ruimte is ruim opgezet met genoeg apparaten om een uitgebreide training te doen.
  Peter B.
  Peter B.
  12:08 02 Dec 22
  Sinds september sport ik bij Panthera. Al vanaf de 2de keer dat ik hier binnenliep werd ik met mijn naam begroet. Dit geeft een fijn en welkom gevoel. Bij de trainingen word ik elke keer weer tot het uiterste gedreven. Zwaar, moeilijk maar met zeer goed resultaat. Ik ben in alle opzichten zeer tevreden, ben dicht bij mijn gestelde doelen en ga voorlopig nog wel even door. De jongens die ik zie (Jesse, Jaimy en vooral Dylan) weten me te motiveren, te enthousiasmeren en door te zetten!
  M V
  M V
  15:17 30 Nov 22
  Panthera heeft een mooi aanbod aan trainingen zowel individueel als groepslessen. Ik volg de groepslessen waarbij ik door de trainers altijd gedreven wordt om op de top van mijn kunnen te trainen. De groepstrainingen zijn zeer afwisselend en ondanks de groep krijg je de nodige persoonlijke aandacht en tips. De bovenzaal waar de groepslessen vaak worden gegeven is voorzien van een lichtenshow wat een prettig gevoel geeft om in te trainen. Daarbij zorgt de muziek voor nog dat beetje extra energie waardoor je alles uit je training haalt en de tijd voorbij vliegt.
  Hester H.
  Hester H.
  10:35 30 Nov 22
  Sinds in bij Panthera sport heb ik veel meer een ritme in mijn wekelijkse sport routines. Sinds dit jaar volg ik ook PT bij Kiki. Daarnaast pak ik meestal 2 of 3 groepslessen die ik altijd gevarieerd en uitdagend vind.. Sinds ik sport bij Panthera maak ik tijd vrij in mijn agenda om te kunnen sporten. wat dat deed ik voorheen nooit. Zo zijn er vriendschappen ontstaan tijdens de groepslessen waardoor het onderling ook heel leuk is om elkaar te blijven aanmoedigen om lekker te gaan. De exclusiviteit, de persoonlijke begeleiding en de fijne sfeer zijn voor mij erg belangrijk. Vergeet vooral de borrels niet die het team zo nu en dan organiseert, want die zijn naast een beetje sportief ook heel gezellig!
  Mabel Van den T.
  Mabel Van den T.
  09:18 30 Nov 22
  Goede begeleiding gericht op resultaat.Ben erg tevreden over Pantera!
  Rick van der V.
  Rick van der V.
  08:57 30 Nov 22
  Marty G.
  Marty G.
  07:51 30 Nov 22
  Marc H.
  Marc H.
  11:20 08 Aug 22
  Jasmijn van E.
  Jasmijn van E.
  18:47 02 Nov 21
  Jill van der Z.
  Jill van der Z.
  18:36 29 Aug 21
  Panthera is de sportschool waar ik ruim 2 jaar geleden een keer ben binnengelopen en nooit meer weggegaan. Hier vind je alles wat je nodig hebt: schone en professionele apparatuur, een goeie sfeer, stevige PT en groepslessen en een fijne persoonlijke begeleiding met oog voor jouw doelen. Een top-gym met top-trainers!
  Kees B.
  Kees B.
  10:47 27 Aug 21
  Van persoonlijke 1 op 1 training met een personal trainer, naar knallende groepslessen vol energie en vette lichten! Voor iedereen is er wel een les die bij hem/haar past wat voor doel je ook hebt.
  Dylantje2101
  Dylantje2101
  10:55 20 Jul 21
  Toppers, weten het beste in je naar boven te halen. Goed gedreven en professioneel bezig.
  Sandy de L.
  Sandy de L.
  08:49 20 Jul 21
  Angelique S.
  Angelique S.
  09:11 21 Jun 21
  Sinds een aantal jaar weten de trainers bij Panthera mij in ieder opzicht te motiveren. Van de trainingen waarbij genoeg kcal al zijn verbrandt, de voedingsschema’s die op maat worden gemaakt tot aan het persoonlijke praatje voor en na de training. De PT uren combineer ik met de groepstraining, dit is voor mij altijd letterlijk een feestje. Veel verschillende soorten lessen worden er aangeboden, waardoor afwisselen zeker mogelijk is.Ik kan iedereen Panthera aanbevelen!
  Sterre B.
  Sterre B.
  16:10 20 Jun 21
  Tommer O.
  Tommer O.
  14:31 20 Jun 21
  Panthera is een hele fijne en moderne personal training studio. De trainers zijn echte professionals. Ben een aantal jaar geleden begonnen bij Niels met 1 doel en heb inmiddels nieuwe doelen bijgesteld en behaald! Door de persoonlijke benadering is er altijd een fijne sfeer waardoor je je op je gemakt voelt en het beste uit jezelf kan halen. Een echte aanrader voor ieder niveau!
  Nicole de W.
  Nicole de W.
  07:02 25 May 21
  Ik heb een bloedhekel aan sporten, en dat zal hoogstwaarschijnlijk nooit veranderen. Maar mijn trainer Jamey weet van iedere training een feestje te maken. Met humor, gezelligheid en de juiste manier van uitdagen weet hij me keer op keer te motiveren net dat stukje extra te geven waardoor ik vol energie en glimmend van trots huiswaarts keer.
  Denise B.
  Denise B.
  13:29 24 May 21
  Trainen mag weer! En gelukkig ook weer bij Panthera. Als je echt volgas wilt trainen dan moet je hier zien. Professionele jongens met de juist apparatuur! Zij kijken heel goed naar wat je kan en wat je doel is en daar maken zij elke les weer een feestje van.... Althans voor hun is het feest! Voor mij is het zwaar, maar ja dat hoort bij trainen.
  UkkePuk
  UkkePuk
  10:17 20 May 21
  Sinds een aantal jaar ben ik nu aan het trainen bij Panthera. Sporten was niet echt mijn ding, maar nu kan ik wel zeggen dat het één van mijn hobby’s is geworden en dat overdrijf ik echt niet.Ik heb één a twee keer in de week personal training en voor de Corona ook nog twee keer in de week een groepsles, tegenwoordig doen veel vriendinnen ook mee met de lessen dus dat is helemaal leuk!Ik vind het fijn hoe positief en motiverend de trainers zijn, na een weekend vol wijntjes en Damiano bestellingen mij horen klagen over hoe dik ik ben geworden, zij dan zeggen; Lo, af en toe moet je dat gewoon even doen en laten gaan, maar nu gaan we weer even streng en weer knallen! En ja dat is natuurlijk ook zo want anders houdt je dit niet vol. Inmiddels bijna 10 kilo afgevallen door op m’n voeding te letten (behalve dan die Damiano weekendjes) en keihard te trainen!De persoonlijke begeleiding, het vertrouwen, ik ben heel blij dat ik dit heb en kan doen. Bedankt guys!
  Louise R.
  Louise R.
  08:01 20 May 21
  Tom B.
  Tom B.
  09:54 19 May 21
  Top trainers, weten altijd het beste in je naar boven te halen voor een maximale training
  Lex B.
  Lex B.
  18:20 21 Feb 20
  Raymond K.
  Raymond K.
  19:14 07 Nov 19
  Bij Panthera ervaar ik zeer professionele en fijne trainingen. Er wordt door alle trainers rekening gehouden met jouw wensen en doelen. Door deze doelen worden er opmaat trainingen gemaakt en hierdoor haal ik het maximale uit mijzelf.Kwalitatief hoge trainingen en voor gezelligheid tijdens de trainingen is er ook plaats. Ook zitten de groepstrainingen vol variatie.Echt een aanrader! Heel fijn team.Sta momenteel eerste in de slee challenge xx
  Judith R.
  Judith R.
  17:55 06 Nov 19
  Kwalitatief goede en zware trainingen, maar ook ruimte voor gezelligheid!
  Roos K.
  Roos K.
  17:53 06 Nov 19
  Een proefles genomen na al die positieve ervaringen van vrienden..Ik ben behoorlijk afgemat! Maar zal zeker geen laatste x zijn ;)Professionaliteit en gezelligheid, hier moet je zijn!
  Rami
  Rami
  15:55 05 Nov 19
  De trainers van Panthera Personal Training beschikken over alle kwaliteiten om jou op de juiste manier te trainen en te coachen. En daarnaast zijn het ook nog eens hele gezellige trainers die er altijd voor zorgen dat de trainingen niet alleen zwaar en effectief, maar ook vooral heel leuk zijn!
  romke K.
  romke K.
  14:48 05 Nov 19

  Het trainen met een Personal trainer groeit razendsnel. Waar je een aantal jaar geleden hoofdzakelijk bekende Nederlanders een personal trainer hadden, zijn er nu veel meer mogelijkheden om zelf te trainen met een een personal trainer.

  Vaak is de eerste gedachten over een Personal training dat je “individueel traint. Niets is minder waard, samen met een personal trainer start je met het bespreken van je doelstellingen. Vaak zijn dit doelen in de vorm van van het verliezen van gewicht (lichaamsvet), het je conditie verbeteren, of het vergroten van spiermassa. Iedereen is uniek, waardoor een personal trainingsplan specifiek naar jouw behoefte kijkt.

  Wil je Markenbinnen binnenkort laten zien wat je allemaal hebt bereikt met een personal trainer? Stuur ons dan gelijk een bericht en wij gaan samen aan de slag om de uitdaging te voltooien.

  Jij geeft ons inzet en motivatie, wij garanderen jou 100% toewijding.

  Onze gym bestaat uit 500m² trainingsruimte, onderverdeeld in een ruim opgezette fitnessvloer en een recent vernieuwde groepstrainingzaal. De trainingsmogelijkheden bij Panthera Personal Training zijn eindeloos: dé ideale plek om aan jouw doelstellingen en een fitte lifestyle te werken

  Waarom kiezen voor Panthera Personal Training?

  Wij bij Panthera Personal Training zijn van mening, dat iedereen fit kan worden met gepersonaliseerde trainingsschema’s. Of je nu jong, oud of herstellend bent van een blessure of operatie. Tijdens ons eerste gesprek of intake, bespreken wij zorgvuldig je doelstellingen, sportverleden en vooral mogelijke beperkingen.

  Uit dit alles, komt ons fitness programma. Geheel op maat voor jou. Samen met Jesse, Niels, Jamey, Dylan of Giovanna starten we de weg naar een gezonde toekomst!

  Professioneel advies en veilig sporten
  Behaal meer rendement met onze personal training en bespaar tijd
  Persoonlijke trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en)
  Onze personal trainer is jouw stok achter de deur

  Redenen om te starten met een personal trainer

  Je eigen trainingstijd

  Krap in trainingstijd door werk? Plan samen met onze Personal trainer je schema in!

  Motivatie kwijt?

  Heb je een stok achter de deur nodig om gemotiveerd te blijven trainen?

  Uitdagende doelen!

  Gepersonaliseerde doelen die uitdagend zijn om te halen!

  Fitter met trainingen op maat

  Meerdere sportscholen al geprobeerd? Maar weinig resultaat

  Plezier in Fitter worden

  Bouwen naar een fitte toekomst… Je doet het samen met de personal trainers van Panthera Personal Training!

  Word fit met een Personal trainer in:

  HOE ONZE KLANTEN ONS VINDEN

  persoonlijk trainen markenbinnen – individueel fitness programma markenbinnen – groepstraining fitness markenbinnen – punch groepslessen markenbinnen – persoonlijke trainer markenbinnen – persoonlijke fitness coach markenbinnen

  Comments are closed.