BOEK EEN GROEPSTRAINING

Personal training in Wormerveer

Ben jij op zoek naar een personal trainer in de omgeving van Wormerveer? Panthera Personal Training is voor jou de plek!

Daag jouw lichaam uit om sterker en fitter te worden en verbeter jouw prestaties. Zowel sport en privé als werk gerelateerd.

Onze personal trainingen zijn geheel afgestemd op jou. Wij bespreken vooraf jouw doelstellingen, wensen en fysieke mogelijkheden. Of je nu kilo’s wilt afvallen, beter in jouw vel wilt zitten of een versterkte conditie nodig hebt. Wij dagen jou uit om het beste uit jezelf te halen.

Trainen met een personal trainer is de meest effectieve trainingsvorm. Een personal trainer draagt bij aan verhoogde motivatie en is jouw stok achter de deur om het beste uit jouw trainingen te halen. Iedere training opnieuw.

Start met trainen stuur ons een bericht

  Jill van der Z.
  Jill van der Z.
  18:36 29 Aug 21
  Panthera is de sportschool waar ik ruim 2 jaar geleden een keer ben binnengelopen en nooit meer weggegaan. Hier vind je alles wat je nodig hebt: schone en professionele apparatuur, een goeie sfeer, stevige PT en groepslessen en een fijne persoonlijke begeleiding met oog voor jouw doelen. Een top-gym met top-trainers!
  Kees B.
  Kees B.
  10:47 27 Aug 21
  Van persoonlijke 1 op 1 training met een personal trainer, naar knallende groepslessen vol energie en vette lichten! Voor iedereen is er wel een les die bij hem/haar past wat voor doel je ook hebt.
  Dylantje2101
  Dylantje2101
  10:55 20 Jul 21
  Toppers, weten het beste in je naar boven te halen. Goed gedreven en professioneel bezig.
  Sandy de L.
  Sandy de L.
  08:49 20 Jul 21
  Angelique S.
  Angelique S.
  09:11 21 Jun 21
  Sinds een aantal jaar weten de trainers bij Panthera mij in ieder opzicht te motiveren. Van de trainingen waarbij genoeg kcal al zijn verbrandt, de voedingsschema’s die op maat worden gemaakt tot aan het persoonlijke praatje voor en na de training. De PT uren combineer ik met de groepstraining, dit is voor mij altijd letterlijk een feestje. Veel verschillende soorten lessen worden er aangeboden, waardoor afwisselen zeker mogelijk is.Ik kan iedereen Panthera aanbevelen!
  Sterre B.
  Sterre B.
  16:10 20 Jun 21
  vakantie W.
  vakantie W.
  15:43 20 Jun 21
  Tommer O.
  Tommer O.
  14:31 20 Jun 21
  Peter B.
  Peter B.
  05:16 31 May 21
  Panthera is een hele fijne en moderne personal training studio. De trainers zijn echte professionals. Ben een aantal jaar geleden begonnen bij Niels met 1 doel en heb inmiddels nieuwe doelen bijgesteld en behaald! Door de persoonlijke benadering is er altijd een fijne sfeer waardoor je je op je gemakt voelt en het beste uit jezelf kan halen. Een echte aanrader voor ieder niveau!
  Nicole de W.
  Nicole de W.
  07:02 25 May 21
  Ik heb een bloedhekel aan sporten, en dat zal hoogstwaarschijnlijk nooit veranderen. Maar mijn trainer Jamey weet van iedere training een feestje te maken. Met humor, gezelligheid en de juiste manier van uitdagen weet hij me keer op keer te motiveren net dat stukje extra te geven waardoor ik vol energie en glimmend van trots huiswaarts keer.
  Denise B.
  Denise B.
  13:29 24 May 21
  Trainen mag weer! En gelukkig ook weer bij Panthera. Als je echt volgas wilt trainen dan moet je hier zien. Professionele jongens met de juist apparatuur! Zij kijken heel goed naar wat je kan en wat je doel is en daar maken zij elke les weer een feestje van.... Althans voor hun is het feest! Voor mij is het zwaar, maar ja dat hoort bij trainen.
  UkkePuk
  UkkePuk
  10:17 20 May 21
  Sinds een aantal jaar ben ik nu aan het trainen bij Panthera. Sporten was niet echt mijn ding, maar nu kan ik wel zeggen dat het één van mijn hobby’s is geworden en dat overdrijf ik echt niet.Ik heb één a twee keer in de week personal training en voor de Corona ook nog twee keer in de week een groepsles, tegenwoordig doen veel vriendinnen ook mee met de lessen dus dat is helemaal leuk!Ik vind het fijn hoe positief en motiverend de trainers zijn, na een weekend vol wijntjes en Damiano bestellingen mij horen klagen over hoe dik ik ben geworden, zij dan zeggen; Lo, af en toe moet je dat gewoon even doen en laten gaan, maar nu gaan we weer even streng en weer knallen! En ja dat is natuurlijk ook zo want anders houdt je dit niet vol. Inmiddels bijna 10 kilo afgevallen door op m’n voeding te letten (behalve dan die Damiano weekendjes) en keihard te trainen!De persoonlijke begeleiding, het vertrouwen, ik ben heel blij dat ik dit heb en kan doen. Bedankt guys!
  Louise R.
  Louise R.
  08:01 20 May 21
  Ik train inmiddels al weer bijna 7 jaar bij Jesse.De laatste paar jaar in zijn eigen mooi uitgeruste sportschool. De Personal training is echt heel persoonlijk en toegespitst op mijn individuele wensen en eigenschappen. De sfeer is supergoed en alle andere trainers zijn ook allemaal aardige en serieuze trainers met veel oog voor de details. Ik ben nog nooit zo fit geweest.
  RJ D.
  RJ D.
  10:10 19 May 21
  Tom B.
  Tom B.
  09:54 19 May 21
  Top trainers, weten altijd het beste in je naar boven te halen voor een maximale training
  Lex B.
  Lex B.
  18:20 21 Feb 20
  Raymond K.
  Raymond K.
  19:14 07 Nov 19
  Bij Panthera ervaar ik zeer professionele en fijne trainingen. Er wordt door alle trainers rekening gehouden met jouw wensen en doelen. Door deze doelen worden er opmaat trainingen gemaakt en hierdoor haal ik het maximale uit mijzelf.Kwalitatief hoge trainingen en voor gezelligheid tijdens de trainingen is er ook plaats. Ook zitten de groepstrainingen vol variatie.Echt een aanrader! Heel fijn team.Sta momenteel eerste in de slee challenge xx
  Judith R.
  Judith R.
  17:55 06 Nov 19
  Kwalitatief goede en zware trainingen, maar ook ruimte voor gezelligheid!
  Roos K.
  Roos K.
  17:53 06 Nov 19
  Een mooie locatie met kundige maar vooral gezellige trainers. Ik zou deze sportschool zéér aanraden! Bedankt voor alles☺️
  Daan R.
  Daan R.
  16:24 06 Nov 19
  Een proefles genomen na al die positieve ervaringen van vrienden..Ik ben behoorlijk afgemat! Maar zal zeker geen laatste x zijn ;)Professionaliteit en gezelligheid, hier moet je zijn!
  Rami
  Rami
  15:55 05 Nov 19
  De trainers van Panthera Personal Training beschikken over alle kwaliteiten om jou op de juiste manier te trainen en te coachen. En daarnaast zijn het ook nog eens hele gezellige trainers die er altijd voor zorgen dat de trainingen niet alleen zwaar en effectief, maar ook vooral heel leuk zijn!
  romke K.
  romke K.
  14:48 05 Nov 19

  Het trainen met een Personal trainer groeit razendsnel. Waar je een aantal jaar geleden hoofdzakelijk bekende Nederlanders een personal trainer hadden, zijn er nu veel meer mogelijkheden om zelf te trainen met een een personal trainer.

  Personal training is een investering in jouw gezondheid. Je voelt je fysiek fitter en mentaal beter. Dit draagt bij aan betere prestaties in zowel jouw privéleven als tijdens jouw baan. En zeg nu zelf: hierin investeren is de investering altijd waard.

  Wil jij Wormerveer binnenkort laten zien welke prestaties jij weet te bereiken met een personal trainer? Stuur ons  een bericht en wij gaan samen aan de slag om jouw uitdaging te voltooien. Jij geeft ons inzet en motivatie, wij garanderen jou 100% toewijding.

  Onze gym bestaat uit 500m² trainingsruimte, onderverdeeld in een ruim opgezette fitnessvloer en een recent vernieuwde groepstrainingzaal. De trainingsmogelijkheden bij Panthera Personal Training zijn eindeloos: dé ideale plek om aan jouw doelstellingen en een fitte lifestyle te werken.

  Waarom kiezen voor Panthera Personal Training?

  Wij zijn van mening dat sporten voor iedereen is. Of je nu een blessure hebt, herstellende bent van een operatie, op leeftijd bent of juist heel jong bent. Voor iedere situatie is trainen een optie: tijdens een intakegesprek bespreken wij jouw doelstellingen en huidige situatie zodat onze trainers gericht en geheel afgestemd op jouw lichaam een programma voor jou kunnen samenstellen.

  Professioneel advies en veilig sporten
  Behaal meer rendement met onze personal training en bespaar tijd
  Persoonlijke trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en)
  Onze personal trainer is jouw stok achter de deur

  Redenen om te starten met een personal trainer

  Jouw eigen trainingstijd

  Krap in trainingstijd door werk? Plan samen met onze Personal trainer jouw schema in!

  Motivatie kwijt?

  Heb jij een stok achter de deur nodig om gemotiveerd te blijven trainen?

  Uitdagende doelen!

  Gepersonaliseerde doelen die uitdagend zijn om te behalen!

  Fitter met trainingen op maat

  Meerdere pogingen gedaan om fit te worden, maar weinig resultaat?

  Plezier in Fitter worden

  Bouwen naar een fitte toekomst… Je doet het samen met de personal trainers van Panthera Personal Training!

  Word fit met een Personal trainer in:

  ZAANSTAD – ASSENDELFT – KROMMENIE – WESTZAAN – WESTKNOLLENDAM – WORMER – WORMERVEER – KOOG AAN DE ZAAN – ZAANDIJK – ZAANDAM – OOSTZAAN – MARKENBINNEN – SAENDELFT – HET KALF – JISP

  HOE ONZE KLANTEN ONS VINDEN

  persoonlijk trainen assendelft – individueel fitness programma assendelft – groepstraining fitness assendelft – punch groepslessen assendelft – persoonlijke trainer assendelft – persoonlijke fitness coach assendelft

  Comments are closed.

  BEL ONS