PLAN JOUW INTAKE

Groepstrainingen in Zaanstad

Wil jij jezelf uitdagen tijdens unieke en energieke groepstrainingen? Panthera Personal Training biedt energieke groepstrainingen in de meest unieke groepstrainingzaal van Zaanstad!

“Ik haal veel energie uit de groepstrainingen bij Panthera Personal Training. Het geeft mijn lichaam de boost die het nodig heeft.”

De groepstrainingen bij Panthera Personal Training zijn uitdagend en effectief: hiermee verbeter jij zowel jouw fysieke als mentale gezondheid. Of je nu één, twee of drie keer per week onze groepstrainingen meedoet, je zult al gauw het verschil merken. Wil jij groepstrainingen combineren met personal training? Dat kan! Neem contact op, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Meer informatie? Stuur ons een bericht!

  Marc H.
  Marc H.
  1714993435
  Via mond tot mond reclame zijn mijn 2 vriendinnen en ik terecht gekomen bij Panthera. We planden een rondleiding met Jesse. De passie voor zijn werk was duidelijk merkbaar. Wij werden er enthousiast van! Maar ik ken mijzelf. In het begin ben ik altijd enthousiast en ga ik er vol voor! En na 3 weken wordt de zin minder en stop ik met sporten. MAAR nu ik bij Panthera sport, sport ik al 10 weken met plezier en maak ik er graag tijd voor vrij. Onze personal trainer Priscilla is top! Ze geeft de trainingen op maat en daagt ons ook steeds meer uit en de resultaten worden nu zichtbaar.Resumé; Priscilla is erin geslaagd dat ik nu voor het eerst sporten leuk vindt, het volhou en dat ik voor het eerst resultaten zie en dus geloof dat sporten goed voor je is. Thnx Pris!P.s de groepslessen zijn ook een aanrader! En de sfeer bij Panthera is heel gemoedelijk.
  Roxenne O.
  Roxenne O.
  1691501824
  Mieke B.
  Mieke B.
  1684184850
  indi V.
  indi V.
  1683309677
  Paula B.
  Paula B.
  1673030149
  Een jaar geleden had ik een jurk voor een bruiloft gekocht en na de feestdagen pastte deze jurk niet meer. Ik MOEST en ZAL die jurk dragen en heb mij aangemeld bij Panthera voor een proefles. Sinds de eerste keer dat ik binnenstapte voelde ik mij welkom, kreeg ik een rondleiding en ben ik in een jaar enorm gegroeid. Naja, gegroeid in spieren dan!Daarnaast ben ik zelfverzekerder geworden en is 1 x p.w sporten voor mij me-time moment geworden. Panthera is voor mij niet meer weg te denken in mijn wekelijkse routine om ervoor te zorgen dat ik fit blijf en lekker in mijn velletje zit. Thanks guys <3
  Super blij mee! Kleine groepen en er wordt rekening gehouden met wat er in jouw mogelijkheden ligt.
  Cyndi
  Cyndi
  1671381628
  Ruim anderhalf jaar geleden ben ik met mijn buurvrouw samen bij Panthera naar binnen gestapt om te kijken of personal training iets voor mij (ons) zou zijn. Ik sportte toen bij de Club en deed daar mee aan groepslessen, maar vond daarin weinig uitdaging. Ik was gelijk enthousiast na een proef-PT van Giovanna, mijn buurvrouw kon het helaas niet inpassen in haar privé leven. Direct met Gio plannen gemaakt en begonnen met 2 x in de week PT en 1 á 2 groepslessen, wat na een jaar bikkelen (trainen, op mijn voeding letten en een tijdje alcohol laten staan) resulteerde in ruim 15 kilo afvallen. Nadat Gio weg ging bij Panthera ben ik met Kiki verder gegaan en ben ik in september naar 1 x in de week PT gegaan en daarnaast groepslessen om het mooie resultaat vast te houden. Vanaf januari ga ik me helemaal richten op de groepslessen, deze vind ik afwisselend en uitdagend genoeg om aan mijn behoefte te voldoen. Bijkomend voordeel is dat je - met een onbeperkt abonnement - kan kiezen welke dagenen tijden je een les volgt. Sporten bij Panthera is lekker, je verbrandt veel calorieën, gezellig (de trainers zijn allemaal leuk) en het kleinschalige, niet massale spreekt mij zeer aan. Kortom, een aanrader, loop eens binnen voor informatie, je voelt je meteen welkom en thuis!
  Lynsey J.
  Lynsey J.
  1670926134
  Na 15 jaar niet bij een sportclub geweest te zijn ben ik een half jaar geleden gestart bij Panthera. Ik zag altijd op tegen de sleur en het ontbrak mij aan regelmaat en motivatie.Bij Panthera volg ik nu 2x per week de groepslessen. Deze hitt lessen zijn uitdagend en voor elk niveau. In het begin had ik er uiteraard wel moeite mee, maar dat gaat steeds beter. Door de afwissende oefeningen, goede lichtshow en met een goede beat weten de trainers mij zo te motiveren, dat ik nu geen les wil missen. Ook al kijk je soms wel weer uit naar de coolingdown 😀De trainers letten ook op dat je de oefeningen goed uitvoert en geven zonodig aanwijzingen om dit te verbeteren.Oja, waar ik het voor doe, om fitter en lichter te worden; dat gaat zeker lukken. Ik merk al duidelijk verschil.Ga zo door Panthera!
  M. H.
  M. H.
  1670669248
  Panthera PT, 7 jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij de Club en al gauw bij de jongens van Panthera begonnen met PT waar je in goede handen was, Na dat Panthera op zich zelf ging ben ik met ze mee gegaan, En waar ik tot op heden met veel plezier train, Onder de bezielende leiding van Jamey.Ze zijn erg professioneel maar ook gezellig je word tot je uiterste gepushed ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt of moeite hebt met een goed balans te vinden,dan kun je bij de hen terecht, en je voelt je bij hun helemaal thuis.De trainings ruimte is ruim opgezet met genoeg apparaten om een uitgebreide training te doen.
  Peter B.
  Peter B.
  1669982905
  Sinds september sport ik bij Panthera. Al vanaf de 2de keer dat ik hier binnenliep werd ik met mijn naam begroet. Dit geeft een fijn en welkom gevoel. Bij de trainingen word ik elke keer weer tot het uiterste gedreven. Zwaar, moeilijk maar met zeer goed resultaat. Ik ben in alle opzichten zeer tevreden, ben dicht bij mijn gestelde doelen en ga voorlopig nog wel even door. De jongens die ik zie (Jesse, Jaimy en vooral Dylan) weten me te motiveren, te enthousiasmeren en door te zetten!
  M V
  M V
  1669821474
  Panthera heeft een mooi aanbod aan trainingen zowel individueel als groepslessen. Ik volg de groepslessen waarbij ik door de trainers altijd gedreven wordt om op de top van mijn kunnen te trainen. De groepstrainingen zijn zeer afwisselend en ondanks de groep krijg je de nodige persoonlijke aandacht en tips. De bovenzaal waar de groepslessen vaak worden gegeven is voorzien van een lichtenshow wat een prettig gevoel geeft om in te trainen. Daarbij zorgt de muziek voor nog dat beetje extra energie waardoor je alles uit je training haalt en de tijd voorbij vliegt.
  Hester H.
  Hester H.
  1669804546
  Sinds in bij Panthera sport heb ik veel meer een ritme in mijn wekelijkse sport routines. Sinds dit jaar volg ik ook PT bij Kiki. Daarnaast pak ik meestal 2 of 3 groepslessen die ik altijd gevarieerd en uitdagend vind.. Sinds ik sport bij Panthera maak ik tijd vrij in mijn agenda om te kunnen sporten. wat dat deed ik voorheen nooit. Zo zijn er vriendschappen ontstaan tijdens de groepslessen waardoor het onderling ook heel leuk is om elkaar te blijven aanmoedigen om lekker te gaan. De exclusiviteit, de persoonlijke begeleiding en de fijne sfeer zijn voor mij erg belangrijk. Vergeet vooral de borrels niet die het team zo nu en dan organiseert, want die zijn naast een beetje sportief ook heel gezellig!
  Goede begeleiding gericht op resultaat.Ben erg tevreden over Pantera!
  Rick van der V.
  Rick van der V.
  1669798671
  Marty G.
  Marty G.
  1669794660
  Jasmijn van E.
  Jasmijn van E.
  1635878845
  Jill van der Z.
  Jill van der Z.
  1630262163
  Panthera is de sportschool waar ik ruim 2 jaar geleden een keer ben binnengelopen en nooit meer weggegaan. Hier vind je alles wat je nodig hebt: schone en professionele apparatuur, een goeie sfeer, stevige PT en groepslessen en een fijne persoonlijke begeleiding met oog voor jouw doelen. Een top-gym met top-trainers!
  Kees B.
  Kees B.
  1630061233
  Van persoonlijke 1 op 1 training met een personal trainer, naar knallende groepslessen vol energie en vette lichten! Voor iedereen is er wel een les die bij hem/haar past wat voor doel je ook hebt.
  Dylantje2101
  Dylantje2101
  1626778520
  Toppers, weten het beste in je naar boven te halen. Goed gedreven en professioneel bezig.
  Sandy de L.
  Sandy de L.
  1626770944
  Angelique S.
  Angelique S.
  1624266688
  Sinds een aantal jaar weten de trainers bij Panthera mij in ieder opzicht te motiveren. Van de trainingen waarbij genoeg kcal al zijn verbrandt, de voedingsschema’s die op maat worden gemaakt tot aan het persoonlijke praatje voor en na de training. De PT uren combineer ik met de groepstraining, dit is voor mij altijd letterlijk een feestje. Veel verschillende soorten lessen worden er aangeboden, waardoor afwisselen zeker mogelijk is.Ik kan iedereen Panthera aanbevelen!
  Sterre B.
  Sterre B.
  1624205440
  Tommer O.
  Tommer O.
  1624199479
  Panthera is een hele fijne en moderne personal training studio. De trainers zijn echte professionals. Ben een aantal jaar geleden begonnen bij Niels met 1 doel en heb inmiddels nieuwe doelen bijgesteld en behaald! Door de persoonlijke benadering is er altijd een fijne sfeer waardoor je je op je gemakt voelt en het beste uit jezelf kan halen. Een echte aanrader voor ieder niveau!
  Nicole de W.
  Nicole de W.
  1621926172
  Trainen mag weer! En gelukkig ook weer bij Panthera. Als je echt volgas wilt trainen dan moet je hier zien. Professionele jongens met de juist apparatuur! Zij kijken heel goed naar wat je kan en wat je doel is en daar maken zij elke les weer een feestje van.... Althans voor hun is het feest! Voor mij is het zwaar, maar ja dat hoort bij trainen.
  UkkePuk
  UkkePuk
  1621505862
  Sinds een aantal jaar ben ik nu aan het trainen bij Panthera. Sporten was niet echt mijn ding, maar nu kan ik wel zeggen dat het één van mijn hobby’s is geworden en dat overdrijf ik echt niet.Ik heb één a twee keer in de week personal training en voor de Corona ook nog twee keer in de week een groepsles, tegenwoordig doen veel vriendinnen ook mee met de lessen dus dat is helemaal leuk!Ik vind het fijn hoe positief en motiverend de trainers zijn, na een weekend vol wijntjes en Damiano bestellingen mij horen klagen over hoe dik ik ben geworden, zij dan zeggen; Lo, af en toe moet je dat gewoon even doen en laten gaan, maar nu gaan we weer even streng en weer knallen! En ja dat is natuurlijk ook zo want anders houdt je dit niet vol. Inmiddels bijna 10 kilo afgevallen door op m’n voeding te letten (behalve dan die Damiano weekendjes) en keihard te trainen!De persoonlijke begeleiding, het vertrouwen, ik ben heel blij dat ik dit heb en kan doen. Bedankt guys!
  Louise R.
  Louise R.
  1621497667
  Tom B.
  Tom B.
  1621418087
  Top trainers, weten altijd het beste in je naar boven te halen voor een maximale training
  Lex B.
  Lex B.
  1582309233
  Raymond K.
  Raymond K.
  1573154075
  Bij Panthera ervaar ik zeer professionele en fijne trainingen. Er wordt door alle trainers rekening gehouden met jouw wensen en doelen. Door deze doelen worden er opmaat trainingen gemaakt en hierdoor haal ik het maximale uit mijzelf.Kwalitatief hoge trainingen en voor gezelligheid tijdens de trainingen is er ook plaats. Ook zitten de groepstrainingen vol variatie.Echt een aanrader! Heel fijn team.Sta momenteel eerste in de slee challenge xx
  Judith R.
  Judith R.
  1573062955
  Kwalitatief goede en zware trainingen, maar ook ruimte voor gezelligheid!
  Roos K.
  Roos K.
  1573062811
  Een proefles genomen na al die positieve ervaringen van vrienden..Ik ben behoorlijk afgemat! Maar zal zeker geen laatste x zijn ;)Professionaliteit en gezelligheid, hier moet je zijn!
  Rami
  Rami
  1572969309
  De trainers van Panthera Personal Training beschikken over alle kwaliteiten om jou op de juiste manier te trainen en te coachen. En daarnaast zijn het ook nog eens hele gezellige trainers die er altijd voor zorgen dat de trainingen niet alleen zwaar en effectief, maar ook vooral heel leuk zijn!
  romke K.
  romke K.
  1572965309
  js_loader

  Op ons groepstrainingsrooster vind je een breed aanbod groepstrainingen. Of je nu in de ochtend vóór jouw werk of in de avond ná werk wilt trainen, er is altijd een training die in jouw agenda past. Meld je standaard aan voor een vast tijdstip en ga met jezelf het commitment aan om écht aan jouw gezondheid te werken.

  Wil jij uitdagende groepstrainingen volgen in Zaanstad? Kom gauw langs voor een gratis proeftraining!.

  Waarom kiezen voor Panthera Personal Training?

  Wij bij Panthera Personal Training zijn van mening, dat iedereen fit kan worden met gepersonaliseerde trainingsschema’s. Wij kijken naar jouw persoonlijke situatie en zorgen ervoor dat jij op het niveau dat bij jou past kunt trainen. Zo dragen onze groepstrainingen effectief bij in het verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid.

  Professionele trainers
  Uniekste groepstrainingszaal van Assendelft
  Variërend aanbod groepstrainingen
  Personal approach

  Redenen om te starten met onze groepstrainingen

  Bepaal jouw eigen trainingstijden

  Krap in trainingstijd? Bepaal zelf op welke dagen en tijden jij traint!

  Motivatie kwijt?

  Onze uitdagende groepstrainingen en motiverende trainers weten jouw motivatie terug te vinden.

  Uitdagende doelen!

  Onze groepstrainingen dragen bij aan het behalen van jouw doelstellingen.

  Fitter met trainingen op maat

  Meerdere sportscholen al geprobeerd? Maar weinig resultaat

  Plezier in Fitter worden

  Bouwen naar een fitte toekomst… Je doet het samen met de personal trainers van Panthera Personal Training!

  Word fit met een Personal trainer in:

  HOE ONZE KLANTEN ONS VINDEN

  persoonlijk trainen zaanstad – individueel fitness programma zaanstad – groepstraining fitness zaanstad – punch groepslessen zaanstad – persoonlijke trainer zaanstad – persoonlijke fitness coach zaanstad

  Comments are closed.