PLAN JOUW INTAKE

voedingsbegeleiding

Bij Panthera Personal Training

Voeding is de basis van onze gezondheid. Of je nu wil afvallen, meer spiermassa wil opbouwen of simpelweg jouw algehele gezondheid een boost wil geven: voeding is hierin een essentieel onderdeel. Ondanks het simpel klinkt, is het opbouwen- en onderhouden van een gezond voedingspatroon niet altijd even makkelijk. Je weet niet waar je moet beginnen, hoeveel je ‘moet’ eten en ook niet wát je moet eten. Om het optimale uit jouw voedingspatroon te halen, geven wij jou alle handvatten die jij nodig hebt middels onze geheel persoonlijk afgestemde voedingsbegeleiding. 

Omdat wij geloven in een duurzame levensstijl, bestaat onze voedingsbegeleiding niet uit een basic kip-broccoli-en-rijst dieet. Jouw voedingsschema bestaat uit producten en gerechten die jij lekker vindt én wij geven jou de nodige ruimte om af en toe te genieten van de zelfgebakken appeltaart van jouw oma, een goed glas wijn of een bakkie chips bij de film. Een voedingspatroon creëren die bij jou past en die jij vol kunt houden: dat is ons doel!

Onze werkwijze

Stap 1 het intakegesprek

Tijdens een intakegesprek doen wij jouw startmetingen, bespreken wij wat jouw doelstellingen zijn en bespreken wij de belangrijke zaken, zoals allergieën en intoleranties.

Stap 2 persoonlijk advies

Onze voedingscoach stelt aan de hand van de gegevens in stap 1 jouw persoonlijk advies samen. Deze kun jij inzien in jouw persoonlijke omgeving in onze voedingsapp.

Stap 3 werk aan de winkel

Jij gaat aan de bak met jouw op maat gemaakte schema en past waar nodig en gewenst jouw menu aan. Tijdens wekelijkse contactmomenten checken wij of alles goed gaat.

Stap 4 meten en bijsturen

Periodiek hebben wij meetmomenten en bespreken wij hoe het gaat en waar jij nu staat. Waar nodig sturen wij bij en zorgen wij ervoor dat jouw motivatie weer volop aanwezig is!

De voordelen op een rij

Tosti’s als lunch? Kan elke dag!

Gerechten om met het gezin te eten

Complete boodschappenlijsten

Een coach die jou motiveert en helpt

Doelen behalen mét lekker eten

Meer dan 10.000 gerechten

Aanmelden doe je hier!

    Comments are closed.