Personal Training is bewezen de meest effectieve trainingsvorm. Toch zijn wij van mening dat trainen in groepsverband mét daarbij de juiste begeleiding een goede toevoeging kan zijn om fit te blijven en aan jouw doelstellingen te werken. Het werkt motiverend om omringd te zijn door mensen met een sportieve mindset en daarnaast is het ook nog eens gezellig om met zijn allen tot het uiterste te gaan en daarna met een voldaan gevoel bij te praten in onze gezellige zithoek. En dat is precies de reden dat onze trainers enkele momenten per week klaar staan om een groep gemotiveerde personen keihard aan de bak te zetten! Sportiviteit en doelen behalen staan bij ons hoog in het vaandel en dankzij onze groepstrainingen doen wij hier nét dat schepje extra bovenop.

MELD JE HIERONDER AAN VOOR ONZE GROEPSTRAININGEN

KICK-OFF

Maandagavond 20:00 uur

Deze training is de perfecte kick-off van een nieuwe week. De combinatie van kracht, conditie en spieruithoudingsvermogen zorgt ervoor dat alle trainingsaspecten aan bod komen en geeft jou een 100% voldaan gevoel na de training en tilt jouw fitheid naar een hoger level. Doordat iedere oefening op eigen tempo uitgevoerd wordt, kun je vanaf ieder niveau meedoen en jouw tempo iedere week een stuk opvoeren. Daarnaast zorgen wij voor voldoende persoonlijke aanpassingen zodat jij het beste uit iedere kick-off haalt.

MELD JE AAN

POWER HOUR

Zaterdagochtend 10:00 uur

Tijdens Power Hour maken wij een uitzondering en nemen wij jou mee onze Personal Training vloer op. Door gebruik te maken van onze ruimte fitnessvloer en exclusieve krachtapparatuur van Matrix werken wij tijdens Power Hour aan jouw kracht en uithoudingsvermogen. Onder begeleiding van één van onze personal trainers verbeter jij jouw trainingsprestaties en word je iedere week opnieuw uitgedaagd: op welk niveau je ook begint, iedere week een stap vooruit is ons doel. Met Power Hour start jij het weekend krachtiger dan ooit!

MELD JE AAN

Neem contact op

We zijn nu niet online. Maar als je een bericht voor ons achter laat, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search