PLAN EEN MASSAGE

Massage

Bij Panthera Personal Training

Bij Panthera Personal Training geven wij om jouw welzijn. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Omdat trainen veel impact op jouw lichaam kan hebben en ook het dagelijkse leven veel van ons vergt, bieden wij jou middels onze massages de mogelijkheid om lichamelijke en geestelijke rust te creëren.

SPORTMASSAGE

Intensief sporten heeft impact op jouw lichaam. Onze sportmassages stimuleren de doorbloeding in jouw lichaam en zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hiermee bevordert het herstel van jouw lichaam én kun je blessures voorkomen.

Doordat er stevige massagetechnieken worden gebruikt kan het bindweefsel worden losgemaakt en knopen uit de spieren worden gehaald. Hierom zijn de sportmassages ook geschikt bij bestaande blessures*

ONTSPANNINGSMASSAGE

Sporten, werken en een druk sociaal leven. Ons lichaam staat continu aan en daardoor continu onder spanning. Tijdens deze ontspanningsmassage haalt onze masseuse de spanning uit jouw lichaam door diverse massagetechnieken toe te passen. Hierdoor ervaar jij lichamelijk, maar ook mentaal meer rust. Daarnaast is de ontspanningsmassage een ideale gelegenheid om even uit te checken van de werkelijkheid en te relaxen.

*n.b. onze masseuse kan enkel kleine en simpele blessures behandelen waaronder verklevingen in de spieren. Mocht zij jouw blessure niet kunnen behandelen, dan verwijst zij jou door naar de fysiotherapeut. 

Tarieven

  • 30 minuten
  • vanaf € 35,-
  • 30 minuten ontspannings- of sportmassage.

    *Prijzen zijn exclusief extra’s

  • Maak een afspraak
De genoemde tijden en prijzen zijn inclusief materiaalgebruik en inclusief omkleedtijd.

Comments are closed.