Sport en ontspannings-massage
bij Panthera Personal Training

Sportmassage

Intensief sporten heeft impact op jouw lichaam. Onze sportmassages stimuleren de doorbloeding in jouw lichaam en zorgen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hiermee bevordert het herstel van jouw lichaam én kun je blessures voorkomen.

Doordat er stevige massagetechnieken worden gebruikt kan het bindweefsel worden losgemaakt en knopen uit de spieren worden gehaald. Hierom zijn de sportmassages ook geschikt bij bestaande blessures*

Boek jouw sportmassage

Ontspannings-massage

Sporten, werken en een druk sociaal leven. Ons lichaam staat continu aan en daardoor continu onder spanning. Tijdens deze ontspanningsmassage haalt onze masseuse de spanning uit jouw lichaam door diverse massagetechnieken toe te passen.

Hierdoor ervaar jij lichamelijk, maar ook mentaal meer rust. Daarnaast is de ontspanningsmassage een ideale gelegenheid om even uit te checken van de werkelijkheid en te relaxen.

Boek ontspanningsmassage

*n.b. onze masseuse kan enkel kleine en simpele blessures behandelen waaronder verklevingen in de spieren. Mocht zij jouw blessure niet kunnen behandelen, dan verwijst zij jou door naar de fysiotherapeut.

Tarieven

30 minuten

Massage

30 minuten ontspannings- of sportmassage.

€ 35,-

Maak een afspraak

Prijzen zijn exclusief extra’s

60 minuten

Massage

60 minuten ontspannings- of sportmassage.

€ 60,-

Maak een afspraak

Prijzen zijn exclusief extra’s

Optioneel

Extra’s

+ Cupping

+ Massagegun

+ Tapen

De genoemde tijden en prijzen zijn inclusief materiaalgebruik en inclusief omkleedtijd.

Volg ons op social media

Comments are closed.